Szezon száma: 4

Versenyek száma a szezonban: 5

Díjak száma: 18
+Tombola
+Golden man

Akadályok száma / verseny: 20

Epic Race Story

Az Epic Race egy kihívás, mely által 2015-ben kezdtük el taposni saját ösvényünket az akadályfutás világában. Egy véget nem érő küzdelmet indítottunk a lustaság, a tétlenség, a szürkeség, a semmittevés és az unalom ellen. Ez idő alatt már több százan vettek részt versenyeinken. Az általunk kreált futamsorozat eseményről eseményre megújult, és folyamatosan fejlődik tovább. Olyan változatos versenyt igyekeztünk létrehozni, ahol sosem kapod ugyanazt az élményt! Minden harcos saját erejéhez mérten kiválaszthatja a nehézségi szintet és ezt teljesítve hatalmas sikerélménnyel gazdagodva zárhatja a napot. Ha nem hiszed, állj starthoz és próbáld ki saját bőrödön!

Versenyeink eltérő stílusa egyben a különlegességünk hordozója is. Minden versenyt más-más köntösbe öltöztetünk.

A kínálat:
Mountain Fight – Hódítsd meg a hegycsúcsot minden akadállyal együtt és légy Te az emelkedők királya!
Day Zero – Próbáld ki a versenyt, amivel minden kezdődött! Dimbes-dombos táj, sár, víz és egy igazi táv!
Legion Weight – Azt hiszed kemény vagy? Mutasd meg extra súllyal, mire vagy képes!
Night Vision – Az este, ami nem az alvásról szól! Ha Téged is kemény fából faragtak, hangold az érzékeid az éj sötétjére és küzdj le minden gátat!
Stadium Circle – Lépj starthoz, igázd le a stadiont, akár egy vérbeli gladiátor az arénát és távozz győztesen!

Minden harcos saját erejéhez mérten kiválaszthatja a nehézségi szintet is, amit teljesítve hatalmas sikerélménnyel gazdagodva zárhatja a napot.

Íme a 3 nehézségi szint, amiből választhatsz:
Sport –  Mozdulj ki a komfortzónádból! Vár Rád a rövidebbb pálya 17 akadállyal. Vegyél erőt magadon és mutasd meg, hogy képes vagy rá! Válaszd a sport hullámot és tedd próbára magad! Kelj fel és fuss!
Warrior –  Indulj a bevállalósabb versenyzők csapatában! Extra táv az extra harcosoknak! Vár Rád a hosszabb pálya 20 akadállyal és egy magasabb szint. Engedd szabadjára a benned rejlő versenyszellemet a warrior klánjában!
Legend –  Sport+Warrior=Legend! Érzel magadban annyi kurázsit, hogy legendává válj? Legend hullám a legeknek! Két futam, dupla kihívás, hatalmas elimerés! Teljesítsd a távot és győzz le minden létező akadályt! További információ a regisztrációnál!

A megmérettetés legyen nappal, akár éjszaka; napsütésben, akár esőben vagy szélben; sík terepen, akár domboldalon; Szlovákiában vagy akár Csehországban; egyedül vagy akár csapatban; az Epic Race Team igyekszik felejthetetlen élményt nyújtani, hogy a következő alkalommal is elmondhassuk: ismét felülmúltuk önmagunkat! Tégy így Te is! Mindannyian egy oldalon állunk, győzni akarunk, mégis mindannyian önmagunkért küzdünk, hiszen a legnagyobb ellenfelünk saját magunk. Ez nem más, mint egy egyszemélyes harc, hogy kihozd magadból a legjobbat! Határozd meg Te, hogyan alakuljon életed története! Vedd kezedbe az irányítást és vegye kezdetét egy kihívással teli év! Állj starthoz, győzd le a határaid és érd el a következő szinted – a helyszín és az eszköz adott, már csak Te kellesz!